Dakle igra se do 5pts, a ne do 7pts.
Ovo mi je malo tricky:
6. Nakon svakog kola domaća ekipa ostaje na svojim pozicijama dok gostujući igrač broj sedam (7) prelazi na prvu (1) tablu
ostali igrači gostujuće reprezentacije se pomiču za jedno mjesto, čime dobijamo parove idućeg kola.
Ako poredamo igrače po našoj rang listi, onda će u 2. kolu njihov igrač koji je prijavljen kao 1. igrati sa našim 7., pa onda u 3. kolu sa 6., pa onda sa 5. itd. U ranijim kolima, osim u prvom kolu više rangirani igrači iz obje ekipe igrati će sa lakšim protivnicima, a kako budu išla viša kola onda će se igrati sa jačim protivnicima. Ima smisla donekle kako bi se dobilo na napetosti, ali ja bi radije da je random ili da ide obratno, da se u prvim kolima odmah susreću više rangirani igrači između sebe, pa onda da igraju sa slabijima prema zadnjim kolima, tako da ako nije važno mogu rezerve zaigrati, ovako se može dogoditi da zadnji mečevi budu bitni, pa da rezerve nikad ni ne uđu.
A možda ja brijem bez veze, pa sve dođe na isto sa ovakvim sistemom. Neka me netko ispravi ako griješim. Uglavnom da se izigrati ovakav sistem. Pitanje je kako će oni prijaviti igrače, da li će to biti redoslijed kao na njihovim listama ili će raditi neke kalkulacije.
I ovo selektori da imaju pravo zamijene isto treba pojasniti. OK, da su selektori ti koji prijavljuju zamjenu organizatoru, ali sami igrači su ti koji se moraju složiti da žele biti zamijenjeni taj meč. Odnosno o svemu tome se unutar ekipe može dogovoriti, ali da se svi slože, s naglaskom da se igrač koji je svojim plasmanom na listi zaslužio plasman u ekipu može zamijeniti samo ako on to želi. Hoću reći da selektor ne bi trebao imati ovlasti da mijenja nekoga protiv njegove volje, isto kao što i nema ovlasti da zove u ekipu nekoga tko to svojim plasmanom nije zaslužio.To je moje mišljenje. Vjerujem da će tako biti u našoj ekipi.
U prilogu su oba dokumenta od Dragog Hrvića u .doc formatu tako da bi trebali biti čitljivi sa Wordom 2003 i niže.