Author Topic: Može li se postaviti malo veći timeout na forum kad se upisuje post?  (Read 144 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mislav Radica

• Full prime
  • **
    • View Profile
Često mi se događa, da dok pišem post, to potraje, pa onda kad ga idem postati, javi mi server da mi je sesion istekao i nestane mi cijela poruka. Kužim, trebao bi pisati u notepad, pa onda kad sam gotov copy/paste, samo nemam baš takvu disciplinu.
Ovako kad mi propadne post, ne da mi se ponovo pisati, pa odustanem.
Nekad prije nego što postam napravim select all, pa control+c za svaki slučaj ako mi se dogodi da istekne vrijeme za postanje, što je uspješan lijek protiv ove pojave, ali mi se čini da je malo restriktivan setting. Nije se to ranije događalo. Na drugim forumima nisam vidio takvih problema.

Evo opet mi se javio. Ovaj tekst:

The following error or errors occurred while posting this message:
Your session timed out while posting. Please try to re-submit your message.
No subject was filled in.
The message body was left empty.

Offline Miran

• Administrator
  • Full prime
  • **
    • View Profile
    • Twitter profil
Koliko otprilike prođe od kad kreneš pisati post do kad ga želiš objaviti kada se to dogodi?
When you leave too many blots - HIT HAPPENS!

Offline tomislav.strk

• Anchor
  • **
    • View Profile
Često mi se događa, da dok pišem post, to potraje, pa onda kad ga idem postati, javi mi server da mi je sesion istekao i nestane mi cijela poruka. Kužim, trebao bi pisati u notepad, pa onda kad sam gotov copy/paste, samo nemam baš takvu disciplinu.
Ovako kad mi propadne post, ne da mi se ponovo pisati, pa odustanem.
Nekad prije nego što postam napravim select all, pa control+c za svaki slučaj ako mi se dogodi da istekne vrijeme za postanje, što je uspješan lijek protiv ove pojave, ali mi se čini da je malo restriktivan setting. Nije se to ranije događalo. Na drugim forumima nisam vidio takvih problema.

Evo opet mi se javio. Ovaj tekst:

The following error or errors occurred while posting this message:
Your session timed out while posting. Please try to re-submit your message.
No subject was filled in.
The message body was left empty.

CTRL+A u kombinaciji sa CTRL+C riješava sve tvoje probleme :)

Offline Mislav Radica

• Full prime
  • **
    • View Profile
Koliko otprilike prođe od kad kreneš pisati post do kad ga želiš objaviti kada se to dogodi?

Malo, možda 2-3 minute, nisam mjerio.

Offline Miran

• Administrator
  • Full prime
  • **
    • View Profile
    • Twitter profil
Malo, možda 2-3 minute, nisam mjerio.

Hm, čudno....

Kad se logiraš na forum, da li izabereš da ostaneš logiran forever (ako ne - zašto ne?) ili 1 sat?
Ako izabereš 1 sat, onda lako moguće da će se to dogoditi ako kreneš pisati 57 minuta od logiranja. Kada se logiraš forever, takvih problema ne bi trebalo biti.
When you leave too many blots - HIT HAPPENS!

Offline Moris

• Full prime
  • **
    • View Profile
Meni se nikad nije dogodilo tako nešto... Ili ne pišem dugačke postove ili jako brzo tipkam!  ;D

Offline Mislav Radica

• Full prime
  • **
    • View Profile
Kad se logiraš na forum, da li izabereš da ostaneš logiran forever (ako ne - zašto ne?) ili 1 sat?
Ako izabereš 1 sat, onda lako moguće da će se to dogoditi ako kreneš pisati 57 minuta od logiranja. Kada se logiraš forever, takvih problema ne bi trebalo biti.

Ne odaberem forever. Možda je u tome problem, samo malo mi je previše koincidencije da baš toliko puta mi prođe sat vremena od logiranja do postanja.
Ali od sada ću staviti forever, pa ću obratiti pažnju da li se to događa i dalje.