Author Topic: Dogovaranje mečeva  (Read 4112 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Moris

• Full prime
  • **
    • View Profile
Re: Dogovaranje mečeva
« Reply #210 on: April 29, 2010, 23:58:58 »
Ovo je moja zadnja online lige. Dinamika i tempo govore dovoljno sami za sebe.
No, ukoliko je netko zainteresiran za odigrati neformalni online ili offline meč neka me slobodno kontaktira...

Offline Mislav Kovačić

• Prime
  • **
    • View Profile
« Reply #211 on: April 30, 2010, 00:03:56 »
Da, šteta što nismo odigrali sve.
Ja sam online većinu dana, samo Olaf i Tomislava je ionako teško uhvatit, a sad je i nemoguće jer je Štrk u Africi koliko sam upućen na fejsu. :)

S Dinom i Nikom bi se lakše dogovorio ali sad kad ovi neće bit odigrani, onda više nema smisla ni ta 2 igrat.

Zeko4, ne znam od kud si točno ali ukoliko ikad budeš u prilici dođi barem pogledati neki turnir, odigrati koju neobaveznu s nekim itd. Nemoj misliti da na turnirima sve vrvi ultra-jakim igračima. Ima dosta početnika, a bit će ih sve više!
Ja ću uvijek vrlo rado odigrati s početnikom neki meč neovisno o bilo kakvoj ligi.

Nema veze što je liga završila tako kako je, u ovom topicu se i dalje možemo dogovarati za koji friendly match, a vrlo rado ću ti dati i koji savjet u vezi igre - možemo npr. otvoreno komentirati poteze za vrijeme meča.
Naravno, uživo je puno veći gušt, ali što je tu je.

Offline Zeko4

• Blot
  • **
    • View Profile
« Reply #212 on: April 30, 2010, 18:02:04 »
E hvala Mislav drago mi je što hoćeš igrati i sa početnicima iako ti to možda i nije neki gušt, ali za promicanje ove igre je duper. Nakon svega mislim da vi koji odlično igrate ovu igru ipak niste zatvoreni nego i drugima pružate šansu da nešto nauče a to mi je drago. I hvala na pozivu za neki turnir.